iQ Natural:
Vraag hier uw gratis stalenmap aan

Bestel hier uw stalenmap

PVC-vloer iQ Natural

DE COLLECTIE IS VOLLEDIG RECYCLEBAAR, OOK NA GEBRUIK

De collectie is na de levensduur optimaal te recyclen. We halen eerst alle lijm- en betonresten van de oude vloeren en recyclen het materiaal dan tot vinylkorrels met dezelfde kwaliteit als vinyl uit ruwe grondstoffen.
Onze iQ-vloeren zijn ontworpen om te worden gerecycled. Via het terugname- en recyclingprogramma ReStart® zamelt Tarkett in heel Europa ook snijafval van vinylvloeren tijdens het installeren. Het snijafval gaat vervolgens naar onze recyclingcentra waar er weer nieuwe vloeren van gemaakt worden.

Lees meer

PVC-vloer iQ Natural

ONTDEK DE 5 KLEURFAMILIES

De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie waaruit onze ontwerpers ideeën halen voor de kleurencombinaties van onze iQ Natural-collectie. Een kleurenpalet van zachte, subtiele tinten en combineert toon-op-toonkleuren met neutrale tinten tot een oogstrelend geheel. Kies uit de kleurenfamilies Dawn, Crisp, Radiant, Relief en Dusk, die extra textuur krijgen dankzij de patroonsamenstelling 'Natural Flake'. Het nieuwe Natural Flake-patroon accentueert architecturale delen in een ruimte, maar kan ook de overgang tussen kleurencombinaties verzachten.

Lees meer

PVC-vloer iQ Natural

DECORATIEF & FUNCTIONEEL 

iQ Natural is gemakkelijk te installeren, duurzaam, hygiënisch, erg onderhoudsvriendelijk en heeft een prachtige look: alle denkbare voordelen zijn gecombineerd in één harmonieuze oplossing. Door zijn flexibiliteit en homogene constructie is het de ideale oplossing voor lassen en koven in klinische ruimtes (gangen, clean room...), met een waterdichte en gladde afwerking en dus ruimtes die veilig en gemakkelijk schoon zijn te maken voor een perfecte hygiëne.

Lees meer

PVC-vloer iQ Natural

50% MINDER CO2-UITSTOOT

iQ Natural biedt architecten, ontwerpers en vastgoedeigenaren een vloeroplossing die een vermindering van 50% van de CO2-uitstoot biedt, in vergelijking met de gemiddelde homogene vloer. iQ Natural next generation is de eerste vloer ter wereld met bio-attributed vinyl die traditionele fossiele olie vervangt door hernieuwbare biomassa – geproduceerd volgens de massabalans principes en gecertificeerd door externe auditors.

Lees meer