iD Revolution: de eerste eco-friendly Cradle to Cradle® Gold gecertificeerde modulaire vloer. Download hier uw gratis brochure.

Dankzij het innovatieve design en het gebruik van gerecyclede en duurzame materialen is iD Revolution de eerste modulaire resilient vloercollectie met een Cradle to Cradle® Gold-certificering. Deze collectie is uiterst milieuvriendelijk, bestaat voor meer dan 80% uit innovatieve gerecyclede grondstoffen zoals PVB (bio-based plastic) en kalk, is verkrijgbaar in 12 natuurlijke designs en biedt een combinatie van design, duurzaamheid en gebruiksgemak. 

iD Revolution - sub1Cradle to Cradle Gold®-gecertificeerd

In de iD Revolution collectie is alleen gebruik gemaakt van 100% hernieuwbare grondstoffen, die goed zijn voor mens en milieu. De productie van deze collectie is volledig in lijn met het Cradle to Cradle®-principe. Het product heeft een Cradle to Cradle® Gold-certificering ontvangen, met een Platinum niveau voor gezonde materialen, het hoogst haalbare niveau. 

 

iD Revolution - sub2Een optimaal binnenklimaat

Omdat mensen 90% van de tijd binnen doorbrengen, is een goed binnenklimaat van groot belang. Dankzij een ultra-laag niveau van vluchtige organische stoffen, draagt de innovatieve iD Revolution collectie bij aan een prettig binnenklimaat. 

 

iD Revolution - sub3Duurzaam en eenvoudig in onderhoud

Met de iD Revolution vloeren boet u niets in op resistentie en duurzaamheid. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen en de TopClean XP oppervlaktebehandeling, is deze collectie net zo slijtvast als onze andere resilient vloertegels.  

 

iD Revolution - sub4Verkrijgbaar in 12 verschillende designs

De duurzame iD Revolution tegels en planken zijn verkrijgbaar in 12 op hout en steen gebaseerde designs. Hierdoor kunt u uw ruimte de uitstraling geven die u wilt, terwijl deze tegelijkertijd functioneel blijft met een goed binnenklimaat. 

 

iD Revolution - sub5

Wilt u een brochure ontvangen? 

Vul hierboven het formulier in en bekijk de brochure + ontvang deze in uw mailbox

Bekijk de Cradle to Cradle collecties