Logo set 

Bedankt voor je interesse in Tarkett. Hier vind je de logo's van Tarkett in .AI, .EPS en .PGN formaat. Mocht u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op via het onderstaande formulier.

Persgerelateerde vragen

Heeft u behoefte aan meer beeldmateriaal, persvragen of andere informatie? Vul het onderstaande formulier in om uw verzoek in te dienen bij Denise van Keulen, communicatiemanager van Tarkett Nederland. Zij staat klaar om u te assisteren en zo spoedig mogelijk te reageren. Wij waarderen uw interesse en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Wie zijn wij?

Tarkett is al bijna 140 jaar marktleider in vloer- en oppervlakbedekking die de ruimte transformeren. In die tijd zijn onze werkmethoden geëvolueerd, maar ons creatieve proces begint nog steeds op dezelfde manier: we bekijken zorgvuldig de noden van de mensen die op onze producten zullen leven, werken en spelen. We creëren kleuren en texturen met verantwoorde materialen en helpen onze klanten zo hun ambities waar te maken. Tarkett is vastbesloten om het spel van de circulaire economie te veranderen en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd op basis van de Cradle to Cradle®-principes, met als uiteindelijk doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen en het natuurlijk kapitaal te behouden.